tiistai 31. tammikuuta 2012

Garden State

Katsottiin tuossa sunnuntaina elokuva Garden State. Elokuva kertoo pojasta, joka palaa kotiinsa monen vuoden jälkeen äitinsä hautajaisiin. Elokuva on draamaa, komediaa ja romantiikkaa. Elokuvassa poika selvittää välejään isänsä kanssa ja luo uusia siteitä vanhojen kavereiden kanssa. Poika tapaa tietenkin myös tytön, eihän tämä muuten voisi olla osittain romanttinen elokuva. Pääosaa esittää Zach Braff ja tyttöä näyttelee Natalie Portman.

Tykkäsin elokuvasta kovasti! Siinä oli sopivassa suhteessa huumoria, romantiikkaa ja draamaa. Elokuva oli myös ajatuksia herättävä. Kuitenkin se miksi kirjoitan elokuvasta nyt, on siksi, koska Natalie Portmanin roolihahmo sairasti epilepsiaa. En osannut odottaa koko asiaa. Yhtäkkiä asia tuli kulman takaa ja hyppäs silmille. Mut mielenkiintoista. Epilepsiaa sinänsä ei hirveästi käsitelty leffassa, mutta kuitenkin. Ei epilespiaa kovinkaan useassa elokuvassa mainita. :)

Ulkona on -14 ja yritän tässä kerätä itsestäni sen verran virtaa että pääsen lähtemään kävelylle. :) Onneksi aurinko paistaa.

--salla

2 kommenttia:

  1. Totta, epilepsiaa on tosi harvoissa leffoissa. Johtuneeko siitä, että se on vähemmän puhuttu sairaus, ei ehkä niin kiinnostava aihe (miksei?) vai jostain muusta.

    Mun pitäis kanssa lähteä polkemaan kaupunkiin ja pakkasta on ties millä mitalla, hrrr...

    VastaaPoista
  2. Epilepsia tuli esille myös kulman takaa leffassa My Sister's Keeper. Kyseisen elokuvan katsoin en kauaakaan oman diagnoosin jälkeen. Kumma yhteensattuma, kun ei se tosiaan kovin monessa elokuvassa ole esillä edes hippusen verran.

    Pitää katsastaa tuo mainitsemasi leffa!

    Uusi lukija kuittaa.

    VastaaPoista