lauantai 20. elokuuta 2011

Alkuja

Koulu on alkanut taas ja jatkuu aivan siitä mihin jäätiin viime toukokuussa. Heti ensimmäisenä päivänä rästissä olevat työt alkavat kuiskia korvaan "Et ikinä valmistu, laiskimus!". :) Tässä on kolme viikkoa tiivistä työskentelyä ennen harjoittelua. Sitten ehkä ehtii keskittymään niihin rästeihin (Pakko!). Eli pienoisen stressin saan kyllä tästäkin revittyä. Onneksi henkiset voimavarani ovat kasvaneet viime keväänä ja saatan olla ehkä viisastunutkin, joten olen heti ottanut koulutehtävistä hyvän niskaotteen ja meinaan suoriutua tästä kurssista kunnialla (tai ainakin selviytyä).

Ehdin ennen koulun alkua käymään pyörähtämässä pohjoisessa neljä päivää. Sain sinä aikana itseni takasin "koulurytmiin", mutta nyt alkaa pahasti näyttää siltä, että unirytmi kääntyy taas nurinkurin. Eikö sitä ikinä opi? Tuntuu siltä että reagoin stressiin aina samalla tavalla! Miksen voi saada vaikka ihottumaa??!

Episristeily Tallinnaan on tän kuun 27. päivä. Mielenkiinnolla ootan. :) Minun tiedon mukaan ensimmäinen "nuorten" ominpäin järjestämä tällainen suuremman joukon risteily. Paikalle on tulossa paljon porukkaa. :D Toivottavasti oppii tuntemaan uusia ihmisiä ja ehkä ehtii tutustumaan paremmin niihin jotka jo tuntee. Minnaahan tästä ehkä kuitenkin pitäisi kiittää! Hän se on kaiken kursinut kasaan!

Jatkan pyykinpesua kahdella koneella! Ja aloitan omenapiirakan leipomisen piakkoin. :) Jos se onnistuu, laitan kuvan.

--salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti