tiistai 24. toukokuuta 2011

Vagushermostimulaattori leikkaus osa 4

No niin.. Nyt ollaan sitten sairaalassa. Neurokirurgian osastolla. Sain heti aluksi päälleni säpät vaaleanpunaset sairaalahousut, jotka voi laittaa kummin päin tahansa ja ihanan leikkaus kaavun. Kaikki jotka on ollu jonkinlaisessa leikkauksessa tietää, et se on sellanen ihanan pitkä ja selästä avoin paita. Väritys mulla on valkonen, jossa on sinisiä pilkkuja Jeij.. Ja tietenkään unohtamatta niitä ihania sairaalan sukkia. Oi Ihanuutta..

Sain kuin sainkin herättyä aamulla 04.45. Herätessä olin ihan tokkurainen ja ku sammutin herätyskelloa ni onnistuin jotenki tökkäämään sormen siihen kelloon niin että sormeen tuli mukava haava. vitsit.. pääsenkö mää näistä laastareista ikinä eroon? Ehin kuitenki käydä hyvin suihkussa ja pakata viimosetki tavarat laukkuun ja vielä vähän siivota kämppää ja hiukan tiskatakki. :)Hyvin ehin siis seitsemäksi tänne.

Nyt just kävi labrasta ottaa multa verikokeita (samalla ku kirjotin tätä ni toinen pumppaa verta mun suonesta.. Ei sitä enää kyllä kulmaakaan kohota, ku verikokeita otetaan.) Otin kans esilääkityksen(diapamia) tuossa seitsemän aikaan ja ku jo valmiiksi väsyttää niin nyt alkaa olla aika pökkyräinen olo. Älkää siis välittäkö, jos tää teksti on vähän sekavaa.. :)

Hoitajan mukaan kahdeksan aikaan pitäis päästä leikkaukseen.. Ei oikeestaan jännitä. Väsyttää vaan.. Mut selvä.. Tästä kirjottamisesta ei tuu kohta mitään, joten alan lopetteleen, ennen ku kirjotan jotain ihan älyvapaata.. :D Infoan teitä lisää, ku leikkausnon ohi.. Pitää vielä piirtää rintsikoiden rajat, et se viilto tehään oikeeseen kohtaan, et rintsikat ei ala hankaan sitä arpee.. Toivottavasti käsi pysyy suorassa. ^^

Helsingissä paistaa aurinko, joten nauttikaa siitä auringista munki puolesta. ^^ Mää painun pian pehkuihin. Öitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti