maanantai 23. toukokuuta 2011

Vagushermostimulaattori leikkaus osa 3

Huomenna on siis leikkaus. Ei oikeastaan hirveesti jännitä, hieman ehkä jotain perhosia vatsassa. Enemmän jännittää se, et jättääköhän se pahatki arvet. Ku mulla tosiaan sitä arpikudosta tuppaa kasvamaan vähän liikaa. :) Toinen asia mikä jännittää on se, et mitenhän mää sopeudun sit siihen ja miltä ne sähköimpulssit tuntuu ja et auttaako se koko laite mua ees yhtään.

Nyt siis pitäis pakata laukku sairaalaa varten. En oo tällä kertaa siellä pitkään, joten paljoa en kamaa tartte. Jotku omat yökkärit ajattelin ottaa mukaan, jonku lämpimän villapaian, villasukat, kasvojenpesu vehkeet ja hammasharjan ja tahnan. Myös omat sukat tulee mukaan. Sitten tietty Ipod, ehkä läppäri, päiväkirja, joku kirja(koulukirja) ehkä. Ei mikään iso homma.. :)

Kävin tänään muuten kampaajalla. Oli kyllä kokemus.. Halusin siis värjtä hiuksen, leikata ne ja laittaa raitoja. Mukaan piti sit kuulua myös joku päähieronta. No aluks, kampaaja ei kysyny multa, et minkä värisiä raitoja mää haluan ja kuinka paksuja, hoksasin sit ku väri oli pesty pois ja kampaajan alottaessa kuivaamaan mun hiuksia, et mitä? Laittoko se mulle jo raidatki? Leikkaus vaiheessa sit kampaajan suusta pääsi yhtäkkiä hups.. Mää olin, et mitä v***ua? Se oli leikannu normi kampaamosaksilla vahingossa yhdestä kohtaa liian ylhäältä (n. 5-10 cm). Kukaan ei halua kuulla lausahusta hups, ku istuu kampaajan tuolissa! Kolmanneks, oltiin keskusteltu, et haluan et hiukset yltää vähän alle olkapään. Silleen et on aika lyhyt, mut saa silti ponnarille. Föönauksen jälkeen selvis, et kappas, hiukset yltää just olkapäälle. --**** Arvatkaa v***ttiko? Ja se lahjakortissa luvattu päähierosta oli lyhyempi ku mitä oon saanu muissa kampaamoliikkeissa samaan hintaan kuin leikkauksen. Sain onneks sitten alennusta ja kampaaja lupas, että seuraavalla kerralla ku tuun ni saan samaan alennettuun hintaan niitä tummempia raitoja.. Luuleeks se oikeesti, et meen sinne uudestaan?

Nämä virheet saattoivat johtua siitä, että kampaaja oli kotoisin iranista/irakista eikä puhunut suomea pahemmin. Kommunikointi sujui siis englanniksi. En enää ikinä mee kampaajalle, joka ei puhu hyvin suomea!
No.. Alkujärkytyksen jälkeen huomasin, et saan just ja just hiuksen pompulalle ja et noi vaaleet raidat ei ehkä oo niin kauheet. Ei siis mikään maailmanloppu. Viisastuimpa tästäkin vähäsen.. :)(Kampaamo oli muuten Colours international, Fredrikinkadulla..)

Sydämen tykytyksiä aiheuttaneen päivän päätteksi siirryn siis pakkailemaan ja asentelemaan herätyskellt herättämään viideksi. Pitää kuulemma käydä suihkussa ennen sairaalaan menoa ja sairaalassa pitää olla seitsemältä aamulla.. --* Paras mennä ajoissa nukkumaan.

--salla

ps. kyllä ne hiuksen tuntu sillon sillä hetkellä paljon tärkeämmiltä ku huominen leikkaus.. On sitä joskus kunnon blondi(ei kyllä enään), vaikka en yleensä hirveesti välitä siitä miltä näytän ku lähen kouluun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti