lauantai 11. tammikuuta 2014

Matkustaminen



Tuli tässä joulun aikaan oltua melkein kolme viikkoa Thaimaalla. Olipa mahtava reissu ja oivasti se helpotti stressiä. Onnistuin unohtamaan kaikki kouluhuolet yms.. :) Oli myös hyvä unirytmi ja tuli nukuttua hyvin joka yö. Olin varannut mukaan läjän stesolidia, mutta käytin stesolidia ehkä kahtena - kolmena yönä! :D Hieman ongelmia tuotti lääkkeen ottamisen siirtäminen Thaimaan aikaan, mutta helposti sekin onnistui. :)

Jotta varmasti muistaisin ottaa lääkkeet ja oikeaan aikaan. Tilasin netistä ennen matkalle lähtöä dosetit 2 viikoksi ja lajittelin lääkkeet niihin valmiiksi ennen lähtöä. Oli sitten helppo vain ottaa lääkkeet ilman lajittelua. :)


Tuossa kuva lääkkeiden lajittelusta. Olihan siinä pieni homma, mutta mielummin niin kuin että joutuisin matkalla lajittelemaan lääkkeitä. :) Suosittelen hankkimaan hyvän dosetin, varsinkin jos on enemmän kuin 1-2 lääkettä.

2 kommenttia:

  1. Dosetti on ihan must! En ehkä pärjäisi ilman :D On aina raivostuttava homma alkaa lääkkeitä lokeroihin lajittelemaan, mutta ah sitä onnea, mikä on seuraavan kahden viikon ajan, kun ei tarvitse miettiä, että tuliko lääkkeet otettua vai ei. Jaan siis lääkkeet aina kahdeksi viikoksi eteenpäin, niin ei tarvitse huolehtia suuremmin pariin viikkoon.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kirjoitit tuossa aikaisemmin stressistä. minulla ei ole todettu epilepsiaa,mutta kouristuskohtauksia on ollut useita. Elän tällä hetkellä todella stressaavassa elämäntilanteessa ja nyt vasta tuli 2 kohtausta päivän aikana. Olisi mukava kirjoittaa enemmänkin,mutta en oikein tänne,missä ovat kaikkien näkyvillä. voimia!

    VastaaPoista