keskiviikko 31. elokuuta 2011

Risteilyä

Nyt on ohi ensimmäinen Epis-risteily. Ja mahtavaa oli!! Ehkä paras risteily ikinä. :D Puhuttiin jo uusinnasta ensi vuonna, mutta tällä kertaa Tukholmaa. Olisi enemmän aikaa jutustella ja viettää aikaa porukalla. :)Keväällä ehkä vuorossa jotkut pienemmät partyt.

Aivan ilman vastoinkäymisiä tämäkään risteily ei kuitenkaan onnistunut. Onnistuin unohtamaan lääkkeet lähtöaamuna ja kun sitten muutenkin väsyneenä raahauduin länsiterminaalia kohti, niin sain tietenkin kohtauksen. Säikähdin jo, että en ehdi koko risteilylle, jos en heti tule tolkkuihini. Kohtaus ei kuitenkaan ilmeisesti(?) ollut pitkä ja koska olin lähtenyt ajoissa, ehdin ajoissa paikalle. Olo oli kyllä karmea sen jälkeen. Ei oo hirveän helppo ihan pökkyrässä löytää jonnekin aivan vieraaseen paikkaan. Olo onneksi parani jo ennen kuin astuttiin laivaan. :)

Laivalla sitten käytiin syömässä ja yritin jopa maistaa niitä pahoja buffetin viinejä, mut ei siitä tullu mitään. Vedin yhden valkoviinilasillisen ykkösellä alas. Muuten ois jääny juomatta. ;P Buffetin jälkeen kierreltiin epileptikko-tovereiden M:n, A:n ja S:n kanssa laivan tax-freessa ja valmistauduttiin illan discoon/illanistujaisiin. Kadotin tytöt jossain vaiheessa iltaa ja huomasin, harvinaista kyllä, tanssivani poikien kanssa (siis ihan discoa, ei kannata kuvitella mitään ylimäärästä). :D Yleensä ne tytöt on innokkaimmin valtaamassa parkettia, mut nyt siellä oli myös meidän porukasta paljon poikia. T näytti kokoajan siltä, et se ois just tullu suihkusta, vaatteet päällä.. Hieman hiki irtos. Sen dödö kyllä kuitenki toimi, kannatti panostaa laatuun. Dödö taisi olla nimeltään tätä erästä D:llä alkavaa, jota tankataan autoihinkin. Ei mainostusta ollenkaan.. (oli tosi hyvän tuoksusta!)

Nukkumaan päästiin neljän hujakoilla ja koska sitä oli meriaamiainen ostettu ni täyty sitä kahdeksaksi sinne raahautua ja aamiaisen jälkeen Tallinnaan. Oli hieman väsynyttä porukkaa maissa ja sitten takasin laivalla myös. Reissusta selvittiin ilman suuria henkilövahinkoja, mitä nyt ihanan nyppysen, vanhan, benettonin mustan villatakin hukkasin.. *sniif*

Ens vuonna sitten uudestaan!!

--salla

1 kommentti:

  1. Mäkin pitkään turvauduin ruokiin jotka luettelin ei-lihottaviksi, mutta sitten repäsin ja söin karkkia, sipsiä, mäkkiä.. ja pelko ruokia kohtaan helpotti. Sitten taas oli helpompi tapella vastaan ja aina se helpotti, vaikka aina ahdisti ennen kuin helpotti.

    Sori, hiukan sekava kommentti. Olen väsymyksestä vähän sekasin.

    VastaaPoista