keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Vuorilahti

Nonniin.. Nyt on taas yks viikonloppu takana. Tänä viikonloppuna olin Vuorilahdessa epilepsialiiton viikonlopputapahtumassa ja hauskaa oli. :) Näki pitkästä aikaa vanhoja tuttuja ja tutustu uusiin ihmisiin. Aiheena oli vaikuttaminen niin yhdistyksissä kuin muuallakin ja Allianssista kävi Sini Korpinen meille luennoimassa aiheesta Nuoruus, yhdistys ja nuorisotoiminta. Omasta mielestä "luento" oli tosi mielenkiintoinen ja nostatti ajatuksia. Tuli samalla uusia ideoita mitä vois epilepsialiitossa ja yhdistyksissä hyödyntää. Mm.. nuorisolle erillaista toimintaa. :) Oli myös mahtavia leikkejä. :DD Vessanpönttö hippaa. Jee!! Nyt selviää taas yhden vuoden ilman leikkejä. ^^

Kirjoitettiin Minnan kanssa tapahtumasta artikkeli nuorten nurkkaan epilepsialehteen. Nyt se pitäis vaan kirjottaa koneelle. Enköhän mä sen tästä saa siirrettyä sinne jossain vaiheessa. Siinä välissä ku luen Diakonian käsikirjaa ja luen AMM1:sen tenttiin. :) Niin ja informaatiolukutaidon tenttiki pitäis tehä (sen onneks voi tehä ihan omalla ajalla netissä, kaikki muistiinpanot nokan alla.)

Äiti oli täällä edellisen yön. Sillä oli tänään täällä joitain työjuttuja, ni se tuli aikaisemmin. Käytiin eilen syömässä ja shoppailemassa mm. stockan herkussa, ruohonjuuressa ja sokoksella. Sokoksella oltiin sitten yhdeksään asti, eli kunnes kauppa meni kiinni. Löyty hieman vaatteita.:) Tänään aamulla, ku mulla ei ollu mitään luentoja, ni kävin ostaan ne löydökset äidin kera (tänään sai -15% alennusta). Löyty uus hame ym..

Viime yö vaan ei menny hyvin.. --* Nyki hirveesti eikä meinannu loppuu. Laitoin stesolidin, mut se ei pahemmin auttanu. Sitten kahentoista aikaan laitoin toisen, ku ei rauhottunu. Ei varmaan ihan lääkärin suositusten mukasta ottaa 2 stesolidia melkeen peräkkäin, mut minkäs teet.. Ei se lääkäri oo kärsimässä niistä nykinöistä. Tänään on sitten tietenki väsyttäny. Silmät kokoajan puolitangossa.

BTW: Join tänään aamulla kahvia. Oikeesti.. En juo yleensä ollenkaan kahvia, mut ku äiti keitti, ni join itekki. Ja meni alas. :)

ps. muokkasin kommentointia niin, että nyt kuka tahansa voi kommentoida. En ollut hoksannut, että vain rekisteröityneet käyttäjät voi kommentoida. no, nyt se on korjattu.

2 kommenttia:

  1. Pakko testata toimiiko tää kommentointi nyt. On ihana lukea sun blogias!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että joku on oikeasti löytänyt tän pikku blogin. :) Kiva että tää antaa sulle jotain. ^^

    --salla

    VastaaPoista