sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sisustamista

kaks viikkoa on kulunut jo muutosta ja oon päässyt jo kotiutumaan uuteen ympäristöön. Vaikka asunto on ihan Hämeentien vieressä, alue on silti mukavan rauhallinen. Viime vuonna Kittilässä asuntolaan kuulu paljon paremmin liikenne, kuin tähän. Ja asunto on todella mukava. Lattiat on laminoitu vasta ja se tuo tyylikkyyttä asuntoon. Keittiötä on kans rempattu vasta ja seinät on kans maalattu (vaalenpunertavaksi. :D), joten asunto on tosi siisti. Ainut vaan, että vessa/suihku oottaa vielä putkiremonttia. Mut tosi mukavaa asua "omassa" kämpässä, ilman että kukaan on sanomassa, et nyt pitää imuroida! :)

Äiti ja Kari oli tämän viikonlopun täällä. Oli kyllä raskas viikonloppu. Kauppojen kiertäminen kävi oikein työstä. Äiti kun kerta oli täällä ekaa kertaa, niin asiaanhan kuului kämpän sisustaminen. Tietenkin. Heräsin aamulla jo seitsemän jälkeen ja jo ennen 10 oltiin matkalla Ikeaan, Kodin 1, Askoon, Iskuun ym... Multa puuttui täältä kokonaan verhot ja verhotangot, joten tarvekin oli, mutta samalla mukaan tuli muutakin. Lopulta päästiin kotiin vasta kuuden jälkeen, tilattiin kebabii kotiinkuljetuksella ja alettiin kokoamaan Ikeasta ostettua laatikostoa ja asentamaan verhotankoja ja muutenkin järjestelemään. Nukkumaan päästiin vasta kahdentoista aikaan. Nukahin oikeesti heti ku valot sammu. En oo oikeesti koskaan nukahtanu niin nopeesti! Tänään (sunnuntaina) piti vielä aamulla koota pari edellisenä viikonloppuna isän kanssa ostamaa tuolia ja silittää verhoja. Täytyy sanoa, että takana on työntäyteinen viikonloppu.
Nyt tää kämppä oikeesti näyttää joltakin, eikä varastolta, joka on täynnä pahvilaatikoita. :) Kiitos kuuluu isälle, Karille ja äitille. :) Kiitti muutto- ja sistusavusta.

TV: onnellisesti kotiutunut salla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti