tiistai 30. huhtikuuta 2013

Keskustelupalsta nuorille epilepsiaa sairastaville!



Epilepsialiitto on vihdoin järkänny kotisivuilleen nuorille keskustelupalstan. :D Hienoa, että tällainen on saatu järjestettyä. :) Ainut huono puoli on vain se, että sitä ei ehkä niin helposti löydä. Polku keskusteluun on tällainen: Epilepsialiiton etusivu > ajankohtaista > keskustelut > nuorten keskustelu. :D Mutta tässä suora linkki: Nuorten keskustelupalsta. Mukavia keskusteluhetkiä kaikille!!

Mukavaa vappua myös kaikille! Itse olen osallistumassa Helsingin epilepsiayhdistyksen vappujuhlaan. Toivottavasti siellä tulee olemaan muitakin. :) Mainos siihen löytyy sekä f-bookista, että keskustelupalstalta. Vapun jälkeisten mainos f-bookissa. Toivottavasti nähdään siellä! :) Kauempaa tuleville löytyy majoitusta.

2 kommenttia:

  1. Hei, Salla!

    Olipa hienoa, että epinuorille saatiin oma palsta. Itse reilu kolmikymppisenä lienen jo liian vanha siellä kirjoittelemaan, mutta teille nuoremmille ihan mahtava juttu.

    Olen seuraillut blogiasi jo pitkään. Taidetaan opiskella enemmän tai vähemmän samaa alaa :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse tästä keskustelupalstasta myös innoissani. :) Sitä olen halunnut jo pitkään epi-nuorille. Mutta en näe mitään syytä, miksei hieman vanhemmatkin voisi palstalle kirjoitella. Että siitä vaan, jos siltä tuntuu. :)

      Saatetaan opiskellakkin. :) Omat opintonikin ovat amk-opintoja.

      Poista