maanantai 24. syyskuuta 2012

Perhe


Olin käymässä kotona tässä reilu viikko sitten. Sisko oli samaan aikaan kotona myös. Oli oikein mukavaa viettää aikaa perheen kanssa. :) Käytiin sunnuntaina pienellä eräretkellä Isäpuolen eräkämpällä. Samaan aikaan poimimee siskon kanssa puolukoita ja äiti poimi sieniä. Isäpuoli kiersi eräkämpälle (tänne ei siis mene minkäänlaista tietä) eri reittiä, sillä hän metsästää. Mukana oli myös kaksi koiraa. Isäpuolen lintukoira ja äidin snautseri Viuhti, joka näkyy kuvassa. :) Puolukoita tuli yhteensä noin 5 litraa ja sieniä jonkin verran. Minkäänlaista tavoitetta meillä ei ollut, kunhan vain kerättiin siinä samalla. Yhteensä oltiin retkellä semmoiset viisi tuntia. Paistettiin eräkämpällä makkaraa ja rupateltiin siskon ja äidin kanssa siinä samalla.



On vaikea sanoin selittää kuinka paljon rakastan omaa perhettäni ja sukuani. Tällaiset hetket ovat helmiä elämäni nauhassa. Aina elämä ei ole helppoa, mutta tällaiset hetket tekevät elämästä elämisen arvoista. :) Kiitos teille, että jaksatte minua.

Hassua. Avasin tämän uuden tekstipohjan, jotta olisin kirjoittanut siitä, kuinka lääkkeet pitäisi ottaa ajoissa. Mutta kas vain, päädyin kirjoittamaan siitä, kuinka paljon rakastan perhettäni. Tälleen tällä kertaa. Seuraavalla kerralla sitten niistä lääkkeistä. :)

--salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti