torstai 21. kesäkuuta 2012

Lääkityksen nostoa taas..

Kävin eilen taas neurologin vastaanotolla. Lääkitystäni oli nostettu tässä viimeksi, mutta en kyllä ollut huomannut että se olisi vaikuttanut suuntaan tai toiseen. Odotin, että vagushermostimulaattorin voimakkuutta olisi nostettu, mutta sitä ei nostettu. Mitä nostettiin oli lääkitykseni, taas! Samaa lääkettä kuin viimeksi, Neurontinia, nostettiin nyt 1200 mg. Tai sitä olisi tarkoitus nostaa pikkuhiljaa, ensin ilta lääkkeet, sitten päivä ja sitten aamu. (Hyvä että säästin niitä 600 mg tabletteja. ;D)

Mielenkiintoista oli, että lääkäri kirjoitti minulle sähköisen reseptin! Tällaisen reseptin näkee kaikista apteekeista. Pitää ottaa vain kelakortti mukaan ja farmaseutit löytävät sen sähköisestä järjestelmästä. :D Jee! Ei tarvi pelätä että hukkaa reseptejä! ^^ Ja reseptit on tietenkin nähtävänä muillakin paikkakunnilla.

Kirjoitin aikaisemmin siitä Dictus jalkatuesta. Noh.. Sain sen nyt!



En ole ehtinyt vielä kokeilla tukea, koska nilkkani ovat turvonneet. Olen saanut Kyhmyruusun joka monesti tulee suolistotulehduksen kanssa. Nilkkani ovat siis kipeät ja turvonneet, käveleminen sattuu ja nilkkojen edessä on punaisia läiskiä. Jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti