sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pidemmän sairaanaolon jälkeen koulu on jatkunut kuten aikaisemmin ja elämä on muutenkin palannut raiteillensa. Sairasloman takia harjoittelu jäi kokonaan suorittamatta, joten se jäi rästiin ensi vuodelle. Rästejä on kertynyt muistakin sairastumisista, joten nyt niitä on enemmän kuin tarpeeksi. Opo ehdotti siirtymistä myöhemmin alottaneiden luokalle ensi vuonna. :/ Surullista, jos en voi jatkaa nykyisellä luokallani. Todella surullista. Luokalla on niin hyvä henki.

Muu elämä menee onneksi paremmin kuin koulu. :) Kerrankin näin! Onneks dopamiinin eritys on siis varmistettu, ni stressikään ei ehkä niin paina koulun takia. ;)

--salla

1 kommentti:

  1. Tuo on inhottava tunne! Itse taistelin samojen tunteiden kanssa vajaa vuosi sitten, kun jouduin toteamaan rästejä kertyneen. Opo vain vahvisti asian ja ehdotti samaa kuin sinulle. Tosin jäin ensin puoleksi vuodeksi poies kokonaan ja tammikuussa sitten kohtaan tämän uuden ryhmän. On kamalaa, kun tuntee epäonnistuneensa täysin eikä haluaisi antaa periksi, vaikka kaikki järkisyyt puhuvat toista.

    Voimia koulun kanssa painimiseen!

    Ja ihanaa jatkoa <3

    VastaaPoista