keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Stimulaattoriin lisää voimakkuutta ja käyttämättömiä lääkärinaikoja

Mun piti siis toissa viikolla kirjoittaa sen jälkeen kun stimulaattoriin lisättiin voimakkuuksia. Sinä päivänä oli kuitenkin niin kiire koska heti lääkärillä käynnin jälkeen lähdin heti Ouluun ja sieltä seuraavana päivänä Kuusamoon leirille.

Ääni kuuluu nyt kuten pitääkin, ei enää mitään käheyttä tai muuta edes silloin kun stimulaattori viiden minuutin välein antaa sähköä. Eikä voimakkuuden nosto tuntunut nyt niin paljon kuin viime kerralla. Viimeiksi nostettiin lyhyessä ajassa voimakkuuta 3-4 kertaa joten se varmaan aiheutti viime kertaiseen äänen käheytymiseen ja yskimiseen.

Mitään merkkejä siitä, että stimulaattori auttaisi ei vielä ole, mutta kukaan ei voi odottaa kuukaudessa tuloksia. Tänään ois ollu toinen aika, mutta oon ollu ihan sekasin ajasta leirin jälkeen ja on ollu paljon muutaki ajateltavaa, koska kesätyöt alkoi ja on ollu muuta sotkua tässä, joten unohdin koko ajan. Argh.. Hieman ottaa päähän. Tuo ei nimittäin oo ensimmäinen aika minkä oon nyt parin kuukauden sisällä unohtanu. Oon rampannu lääkärissä tän sagushermostimulaattorin lisäksi muidenkin asioiden takia niin paljon et on vaikee muistaa kaikkia. Oikein ottaa päähän! Miten mää voisin muistaa kaikki!? Että taas tulee uus käyttämättömästä lääkärin ajasta perittävä maksu, eikä mulla oikein ois varaa maksella niitä kokoajan. Ketä muuta ottaa päähän ravata lääkärissä kokoajan?

Ainut hyvä puoli tässä on se, et oli mahtava leiri viime viikolla. Siis aivan mahtava! On jo ikävä takas. Kiitos kaikille osallistuneille/ohjaajille hienosta leiristä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti